Wednesday, 18 October 2017

:: PROMO OSTEMATRIX ::

Sempena osteoporosis day shaklee berbaik hati wat promo dari 18 october 2017 hingga 20 oktober 2017 ( 3 hari ). Bukan jualan murah sebab dah dekat expired tau. Expired ostematrix promo ni 2019. Lambat lagi tau. Memang berbaloi sangat membelinya.
Cik faz nak share sket kelebihan ostematrix ni. Ramai lapisan peringkat boleh mengambilnya.
 KELEBIHAN OSTEMATRIX SHAKLEE 

1. SAKIT SENDI
Jika anda kerap sangat mengalami sakit sendi, sengal-sengal badan, boleh cuba telan 4 biji ostematrix  setiap malam sebelum tidur. Ostematrix akan bantu kurangkan rasa sakit.
2. SEMBELIT
Ostematrix  juga sangat bagus untuk anda yang susah nak membuang. Kadang tu 3 4 hari baru nak membuang. Bila makan ostematrix malam sebelum tidur, insyaAllah esok lancar je membuang.  Alhamdulillah  ramai juga customer bagi feedback tiap pagi mesti masuk toilet dan najis pun tak keras. Lembut je. Baik untuk ibu dalam pantang juga.
3. TAK SUKA MINUM SUSU
Anda yang tak suka minum susu, alternatif lain ialah makan pil kalsium. Sebabnya  ia mudah untuk kita telan.1 biji oste ni bersamaan kita minum 1 gelas susu berkalsium tinggi dan makan 80biji badam. Terbaik 
4. IBU MENYUSU/ HAMIL
Kalsium sangat baik dan penting bagi ibu menyusu  dan hamil. Kerana ibu dan bayi sangat memerlukan kalsium yang cukup. Jika ibu hamil makan ostemetrix, insyaAllah bila nak kena tarik mengkarung/krem kaki tu memang susah.  Ibu yang menyusu pula, ia bantu ibu dapatkan susu yang lebih pekat dan kaya dengan kalsium.
5. PATAH TULANG
Ostematrix sangat bagus bagi mereka yang patah tulang. Membantu menguatkan semula tulang yang patah. Bantu memampatkan ronga-ronga tulang. Kepada yang kemalangan atau ada masalah tulang rapuh boleh ambil sehingga 8 biji ostematrix sehari!
Wow! Banyaknya manfaat vitamin kalsium Shaklee ni! Sebotol vitamin beribu kebaikan kita dapat. 
whatsapp cik faz cepat-cepat ya.!! .. 3 hari je promo ni... In sha Allah kita berusaha utk sihat,Allah jua yang menyembuhkan
www.wasap.my/60193494550

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.


PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Kuala Terengganu, Gong Badak, Kuala Nerus, ILP Gong Badak, Uniza dan UMT. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda. Tempoh normal untuk penghantaran ialah 1-5 hari bekerja.


PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank dan CIMB atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.


NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 869908)
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +60193494550 (Fazlina) untuk sebarang bantuan

NAK DAFTAR AHLI
  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, RYG dan DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee.


Ur Trusted Shaklee Independent distributor


Fazlina bt Rosli

Whatsapp : +60193494550

Personal FB : Fazlina Rosli 

Instagram : shaklee_by_fazlina.rosl

Sunday, 15 October 2017

TIPS KURUS SHAKLEE

:: NAK KURUS ::

ESP Shaklee Bantu Anda Untuk Kurus!!!

Pengambilan protein di awal pagi boleh membantu anda untuk lebih berasa kekenyangan sehingga ke suatu tempoh yang lebih lama.
Selain itu, pengambilan protein juga membantu untuk mengisi kekosongan lemak yang telah dibakar dengan sel baru yang lebih sihat. Oleh itu, bentuk badan akan lebih terhasil, dan tidaklah menggeleber selepas lemak dibakar. 

(>‿◠)✌ Kan best kalau gitu?

ESP Shaklee merupakan salah satu supplement protein yang amat diminati ramai orang terutama bagi mereka yang sememangnya berniat untuk diet.
Ini kerana khasiatnya yang membantu anda untuk diet, dan juga kerana ESP juga membantu memberikan khasiat lain untuk kesihatan anda!

Nak kurus jom pesan ESP


JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.


PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Kuala Terengganu, Gong Badak, Kuala Nerus, ILP Gong Badak, Uniza dan UMT. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda. Tempoh normal untuk penghantaran ialah 1-5 hari bekerja.


PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank dan CIMB atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.


NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 869908)
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +60193494550 (Fazlina) untuk sebarang bantuan

NAK DAFTAR AHLI
  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, RYG dan DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee.


Ur Trusted Shaklee Independent distributor


Fazlina bt Rosli

Whatsapp : +60193494550

Personal FB : Fazlina Rosli 

Instagram : shaklee_by_fazlina.rosl 
 

#cikfazjualshaklee
#RYG owesome

Thursday, 5 October 2017

SET BERPANTANG SHAKLEE

Pengalaman bersalinkan anak ke 3 secara czer membuatkan cik faz standby set bersalin shaklee ni dari hari pertama lagi. Selepas keluar dari bilik bedah kul 9 pagi cik faz dah telan SR VITAMIN C. Cik faz tak nak rasa sakit lepas habis ubat bius. Kali ini cik faz ambil pun ubat tahan sakit selepas habis ubat bius. Doctor sendiri bertanya berkali-kali sungguh ke tak nak ubat ni. Cik faz sendiri mintak di cabut tiub kencing agar dapat bangun sendiri ke tandas.
Bagi cik faz set berpantang shaklee ni sangat membantu semasa dalam pantang dan siri-siri penyusuan aisya zara selama 2 tahun.

Cik faz nak share apa suppliment yang di ambil.

*POSTNATAL SET SHAKLEE*

Set ini terdiri daripada 7 vitamin: 

1 - OsteMatrix™*

Formula komprehensif, mudah ditelan
☑Melindungi tulang anda, padat dengan nutrien (kalsium, vitamin D, magnesium dan pelbagai khasiat) lain untuk membina dan mengekalkan tulang yang kuat.
☑Membentuk tulang dan gigi yang kuat

4 tablet membekalkan:
☑ 1000 mg kalsium
☑ 400 mg magnesium
☑ 400 iu vitamin D – untuk menggalakkan penyerapan kalsium

Tablet yang bersalut dan mudah ditelan
Pengambilan – 4 tablet (2 tablet, 2 kali sehari bersama makanan)

2 - OmegaGuard™*

Minyak ikan tulen berkepekatan tinggi  -membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 gred farmaseutikal yang asli dan tulen.
Minyak ikan - membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 yang terdiri daripada tujuh komponen utama, termasuk EPA untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yang normal. Satu sajian OmegaGuardTM membekalkan 990mg asid lemak omega-3.

Gred Farmaseutikal yang Tulen - dihasilkan melalui proses proprietari penyulingan molekul berganda yang bertujuan untuk meningkatkan kepekatan asid lemak omega-3 dan pada masa yang sama menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang sering mencemari pelbagai spesis ikan.

3 - Sustained Release Vita-C Plus™*

Bekalan Vitamin C Semula Jadi untuk Kesihatan Sepanjang Hari
☑  menawarkan manfaat vitamin C tulen melalui kaedah penghantaran proprietari serba semula jadi yang berperanan melepaskan vitamin C secara berperingkat ke dalam tubuh.
☑  nutrisi yang diperlukan untuk pelbagai fungsi termasuk ketahanan imun, integriti sel, kesihatan gigi, gusi, tulang dan fungsi tubuh secara amnya.

4 - Alfalfa Complex (S)*

Nutrisi Anugerah Alam 
Alfalfa merupakan pusat pegumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam 6 meter ke bawah mampu menyerap nutrien dan mineral daripada tanah, manakala daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis.
Alfalfa Complex merupakan Shaklee Signature Formula yang pada asalnya dibangunkankan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an. Kami hanya menggunakan alfalfa berkualiti tinggi yang ditanam di California bagi produk ini bagi memastikan sumber bahan mentah yang kaya dengan pelbagai nutrien termasuk kalsium, fosforus, zat besi dan  magnesium di samping klorofil, bioflavonoid, mineral surih dan vitamin.

Alfalfa daripada sumber semula jadi
Setiap sajian membekalkan 300mg kalsium, iaitu bersamaan dengan satu gelas susu
Sumber semula jadi pigmen klorofil, vitamin dan mineral surih. Segalanya tersedia di dalam Alfalfa Complex.

5 - Vita-Lea® Iron Formula*

Multivitamin dan Multimineral
Kepelbagaian Khasiat - salah satu suplemen paling seimbang dengan khasiat yang lengkap, dirumus khas untuk membekalkan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

Pengambilan Vita Lea
☑Menggalakkan kecergasan dan kesihatan keseluruhan tubuh
☑Menguatkan tulang dan system imun
☑Melindungi  tubuh daripada radikal bebas

6 - ESP - Soy Protein Isolate Powder*

Membekalkan tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi
merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.
Protein berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi dengan kandungan 14gram protein soya dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan ini amat baik untuk kesihatan jantung
Membantu mengekalkan otot, memperbaiki tisu dan fungsi enzim dan hormon yang teratur

7 - B-Complex*

Ia bertindak sebagai penenang dan mengelakkan stress atau meroyan di kalangan Ibu yang sedang berpantang. Ia juga dapat meningkatkan pembentukkan sel darah merah dan sangat penting untuk menukarkan makanan yang kita ambil menjadi tenaga. B-Complex juga memelihara kulit dari dalam dan penting untuk kecantikkan, sesuai dengan namanya B for Beauty



Cik faz share dari pengalaman. Kebetulan bulan october ni adalah bulan ESP. Dah selamat simpan stok untuk diri sendiri 1 set ( buy 4 off 5% )

Bagi yang nak dapatkan ESP promo meh whatsapp cik faz 0193494550



TESTIMONIAL PENGUNA SET BERPANTANG SHAKLEE





JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.


PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Kuala Terengganu, Gong Badak, Kuala Nerus, ILP Gong Badak, Uniza dan UMT. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda. Tempoh normal untuk penghantaran ialah 1-5 hari bekerja.


PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank dan CIMB atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.


NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 869908)
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +60193494550 (Fazlina) untuk sebarang bantuan

NAK DAFTAR AHLI
  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, RYG dan DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee.


Ur Trusted Shaklee Independent distributor


Fazlina bt Rosli

Whatsapp : +60193494550

Personal FB : Fazlina Rosli 

Instagram : shaklee_by_fazlina.rosli









 

Wednesday, 4 October 2017

TIPS MEMILIH SOY PROTEIN YANG TERBAIK

Disebab kan bulan oktober ni adalah bulan promo ESP. Cik faz nak share apa dia kelebihan  memilih ESP shaklee.
Kenapa anda perlu pilih ESP SHAKLEE :
✔ Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protein berasaskan kacang soya
✔ Hakikatnya, pengasingan protein yang pertama ini dicipta oleh Dr. Shaklee pada awal 70-an.
✔ Di mana, kini banyak ujian klinikal telah membuktikan bahawa Dr Shaklee telah lama mengetahui protein soya adalah faktor utama dalam penjagaan kesihatan yang unggul.
✔ ESP Shaklee / Energizing Soy Protein ( ESP ) ini diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protein yang tinggi yang pernah dihasilkan
✔ Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi “non-GMO” ( non-Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah
✔ setiap 850g (satu tin ESP Shaklee / Energizing Soy Protein ( ESP ) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.
✔ ESP Shaklee / Energizing Soy Protein ( ESP ) dari Shaklee ini  merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. 
✔ Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur – tua dan muda
✔ kandungan Indeks Glisemik (G.I.) yang rendah iaitu 39, menjadikan ia sangat sesuai juga kepada pengidap kencing manis.
✔ Satu hidangan Shaklee ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.
✔ Energizing Soy Protein ( ESP ) dibersihkan dengan air untuk mengekalkan isoflavones genistein dan daidzein yang kritikal demi membekalkan anda dengan keseluruhan kebaikan soya.
Menarik kan fakta berkenaan ESP SHAKLEE. so pilihan di tangan anda.

Nak dapatkan ESP murah meh whatsapp cik faz neh 0193494550
cik faz tengah mencari 5 orang sahaja protege untuk join group sharing RYG yang sangat active.





JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.


PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Kuala Terengganu, Gong Badak, Kuala Nerus, ILP Gong Badak, Uniza dan UMT. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda. Tempoh normal untuk penghantaran ialah 1-5 hari bekerja.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank dan CIMB atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.


SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 869908)
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram 019.3494.550 (Fazlina) untuk sebarang bantuan



Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee.


Ur Trusted Shaklee Independent distributor

Fazlina bt Rosli
SMS/WhatsApp : 019 349 4550
FB Page: fazlina rosli

Tuesday, 3 October 2017

CARA MEMGATASI GASTRIK

Petang ni ada plak yang whatsapp cik faz bertanya kan tentang suppliment untuk pengidap gastrik. Bertahun dah katanya menghidap.
Cik faz suggest 2 suppliment ni.

Kenapa perlu ambil set gastrik shaklee ??
✔️ Harga jimat dan berbaloi baloi
✔️ Tahan berbulan-bulan (tidak perlu beli setiap bulan)
✔️ Bebas bahan kimia dan semestinya bahan semulajadi
✔️ Ramai yang berpuas hati dengan set shaklee

Set Gastrik Shaklee
===============
➡️ESP
 Penghidap gastrik tidak digalakkan meminum susu. Namun, memerlukan sumber makanan tambahan yang mudah hadam dan mengenyangkan serta dalam masa yang sama memberikan tenaga untuk berpuasa.
 ESP mampu 'melapik' perut anda agar kenyang dalam jangkamasa yang lama.
➡️Peppermint Ginger Plus
 Membantu pencernaan dengan merangsang pengaliran cecair pencernaan semulajadi.

Cik faz suh dia grab sempena promo ni buy 4 off 5%. Rugi tak grab time murah ni.





COMMENT PENGGUNA :






JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.


PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Kuala Terengganu, Gong Badak, Kuala Nerus, ILP Gong Badak, Uniza dan UMT. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda. Tempoh normal untuk penghantaran ialah 1-5 hari bekerja.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank dan CIMB atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.


SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 869908)
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram 019.3494.550 (Fazlina) untuk sebarang bantuan



Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee.


Ur Trusted Shaklee Independent distributor

Fazlina bt Rosli
SMS/WhatsApp : 019 349 4550
FB Page: fazlina rosli