Thursday, 19 July 2012

HADIAH BUAT MAK!

Malam ni faz nak sharing kelebihan Advance Joint Health Tablet ni.. Mak slalu bgtau sakit lutut... kadang2 sampai solat duduk.. punyalah payah nak solat... sejak adanya vitamin ni, terpiki nak bg mak try.. selang 3 hr call mak tanya progress.. mak kata macam magic pun ada.. lutut dah xsakit dah... pagi2 pun senang jer bangun... alhamdulillah.. tq advance joint health tablet..

kat sini faz nak kongsi bagaimana ia berkesan?

Shaklee Advanced Joint health Tablet memberikan manfaat kepada sendi-sendi sihat dalam 3 cara:

1- Menyokong keselesaan sendi
Ekstrak Boswellia : -
Menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan.
- Bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi. ia menyokong kesihatan sendi dengan menghalang bahan kimia daripada menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi. 

2- Bertindak sebagai kusyen
Ekstrak jagung :- Membantu mengekalkan tulang rawan- Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina adalah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi.
-Banyak kajian menunjukan supplement ekstrak jagung dapat menggalakan kelenturan, pergerakan bebas dan menjadikan sendi lebih fleksible. dan kajian mengesyorkan yang supplement ekstrak jagung dapat menyumbang kepada kesihatan sendi dalam jangkamasa yang panjang

3- memelihara tisu penyambung yang sihat Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C merupakan nutrien terpenting dalam kesihatan sendi. ini kerana zink, tembaga, mangan dan vitamin C membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberi kekuatan dan struktur terhadap sendi.

Anda.bile lagi, jadikan vitamin ini sebagai hadiah utk ibu n ayah anda... tunjukkan tanda sayang anda dengan mengambil berat ttg kesihatan mereka... 
 
 
 
 
FAZLINA BT ROSLI (FAZ)
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
SHAKLEE ID : 869908
AREA SHAH ALAM
HP No. =019-3494550
Email = fazlina228711@gmail.com

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::


No comments:

Post a Comment