Thursday, 12 July 2012

Terima Kasih Meal Shakes

Ari ni faz nak kongsi sket bagaimana kesan meal shake pada anak - anak faz. Setelah memberi Ultraman & Princess Meal Shakes banyak perubahan yang ketara pada dua hero & heroin faz ni... Sebenarnyer macam ada 2 hero jer... Sebab heroin sgt lah xreti ddk diam... huhuhu... Sebelum ni mmg anak - anak faz ni ada masalah alergik.. Tak tau lah mmg dr kecik lagi kulit dieorg ni mmg ada masalah.. Klu jumper doc pun mst alasan ganetik... Byk dah tmpt g, tp macam tu gak.. apa jer ubat dan doc pakar sumer dah bawak.... Satu hari terpiki nak bg dieorg ni meal shake.. Asalnyer beli meal shake ni sbb faz x sempat memanjang nak breakfest ngan lunch.. Konon nak alas perut lah.. Sibuk mengalahkan Dato' SS... Tak sampai pun seminggu bg dieorg minum... bancuh satu sudu dlm susu dieorg... dah nampak perubahan... Badan Faid ngan hana pun dah mula bersih dan tinggal kesan2 jer.. Blk kg pun sumer tanya apa yg letak kat badan dieorg ni... Rahsianyer Meal Shake lah... Sekarang alhamdulillah, dalam proses nak hilangkan kesan jer...

Kat sini faz kongsi apa lagi kelebihan Meal Shake ni :
* Meal shake sediakan vitamin dan mineral penting -  nutrien asas yg anak2 sedang membesar dan remaja perlu utk lbh kuat dan sihat.
* Sumer terbaik serat dan protein
* Sumber pekat kalsium
* Index glisemik rendah
* Mengembalikan seri wajah
* Kelazatan rasanya

Selain itu juga... meal shake ni bleh menambah selera makan... Setelah bagi kat anak-anak sekarang ni sentiasa berebut nak mkn nasi... Bagi yang rasa nak tambah berat badan meal shakes adalah pilihan yg bijak untuk anda.


FAZLINA BT ROSLI (FAZ)
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
SHAKLEE ID : 869908
AREA SHAH ALAM
HP No. =019-3494550
Email = fazlina228711@gmail.com

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::


No comments:

Post a Comment