Thursday, 3 January 2013

Kerisauan yang merunsingkan

Amboi tajuk... Bukan aper... faz ni ada masalah anak2 alergic sejak dr kecik lagi... Puas dah g jumper doc mana2 pun yg org suggest tp maybe blom sesuai dengan dieorg ni... Biler dah satu badan asyik berkudis jer... badan pun xbaper nak sihat sgt... asyik demam jer lah... tahan sakiy kot... org pun asyik tegur jer.. macam lah kita ni xtau nak jaga anak kan... tp nak wat camner... Port Dickson tu dah jadi rmh kedua asyik g jer bawakkan mandi laut biar kene air masin org kata... mmg ok lah... tp 2 minggu nnt naik balik.. dah xlarat berulang ke laut jer... 

1 day adik ipar suggest kat faz... " kak lang try bagi budak2 ni MEAL SHAKES... campur jer sesudu sehari dalam susu dieorg ni.. ". lagi lah senang kan dieorg ni mmg menyusu botol... 


HASILNYA !!!


Tak sampai seminggu dah nampak progress... Faz pun xperasan mulanya.. yer lah hari2 tengok dieorg ni... sumer tanya... balik kg lagilah.. apa letak kat dieorg ni... ok sgt lah badan dieorg ni... kudis tu mula kering dan kulit pun dah licin... Ni lah yg faz amalkan kat dieorg ni... 



Sungguh xsangka... Bukan mahal pun... Pengunaan pun lama lbh dari 3 bln.. coz sesudu sehari jer kan... bagi pun untuk 2 org.. berbaloi sgt... Anak2 pun start kuat mkn.. klu tak punyalah susah nak mkn... siap bergaduh lagi.. 
Disamping tu juga faz akan sapukan HERBAL BLEND CREAM kat badan dieorg ni.. tu sebab lah cepat kot elok nyer... xrugi kita melabur untuk anak2... mmg faz puas hati... Rasanya pun sgt sedap dan wangi.. budak2 mmg suka...


Cream ni pun bagus klu anak2 ada masalah ruam lampin... sapu kan jer... pendek kata faz ni akan sapu jer cream ni klu mula jer tengok ada merah2 kat badan anak...

Suggestion faz MEAL SHAKES + HERBAL BLEND CREAM = sesuai bagi yg mengalami masalah kulit.



FAZLINA ROSLI
sms / whatsapp 019-3494550 
ID 869908
fazlina228711@gmail.com
Shah Alam
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

No comments:

Post a Comment