Tuesday, 14 May 2013

HADIAH ISTIMEWA KEPADA IBU-IBU DAN BAKAL IBU !

Lama sungguh lah X update blog ni... Dah bersawang pun... Sejak akhir-akhir ni bz nak bersalinkan... Ni dah dalam pantang ada free bleh update blog... yuhooo.. Anak2 pun dah tdo...
Sempena Bulan May-Hari Ibu ni Faz nak bagi GIFT kat ibu-ibu dan bakal ibu dimana jua berada...
Okey... bleh pilih yer mana yang berkenan...

                                                                           !
                                                                           !
                                                                           !
                                                                           !
Features:
Cheerful and stylish to uplift your breastfeeding spirit
Spacious - able to fit 6-8 bottles + 3 pcs of Autumnz Reusable Ice Pack + Manual Breastpump
Practical - easy to use with 3 ways of carrying (shoulder sling, arm carry, hand carry)
Effective - can keep milk cold for 12 hours with 3 pcs of Autumnz Reusable Ice Pack




Features:
Cheerful and stylish to uplift your breastfeeding spirit
Spacious - able to fit 6-8 bottles + 3 pcs of Autumnz Reusable Ice Pack + Manual Breastpump
Practical - easy to use with 3 ways of carrying (shoulder sling, arm carry, hand carry)
Effective - can keep milk cold for 12 hours with 3 pcs of Autumnz Reusable Ice Pack


 

- With orthodontic latex bottle teat size 1 (0-6 months) M (medium-sized hole) for baby formula
- With NUK Anti-Colic AIR SYSTEM to help prevent baby colic
- Standard neck bottle made from high-quality polypropylene plastic (PP) free from harmful substances – ultra light, highly robust and even suitable for freezing
- Including protective cap, blind covers and threaded ring
 
 

- With orthodontic silicone bottle teat size 1 (0-6 months) M (medium-sized hole) for baby formula
- With NUK Anti-Colic AIR SYSTEM to help prevent baby colic
- Standard neck bottle made from high-quality polypropylene plastic (PP) free from harmful substances – ultra light, highly robust and even suitable for freezing
- Including protective cap, blind covers and threaded ring
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Macam mana nak dapat hadiah ni?  Senang je..nak tahu apa yang anda perlu buat, just follow this step:
 
1. Tinggalkan email address anda diruangan ‘comment’ dan faz akan email anda bagaimana untuk mendapatkan hadiah ni.
2. Siap!
 
*Oh ye, hadiah boleh pilih ye nak yang mana satu.. :)
 
hurry up! Valid till 31 May 2013




FAZLINA ROSLI
sms / whatsapp 019-3494550
ID 869908
fazlina228711@gmail.com
Shah Alam
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
 
 

 

5 comments:

  1. layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

    hamper barangan bayi pada harga berpatutan untuk diri sendiri & dihadiahkan kpd kenalan

    maaf tumpang iklan

    (alat senaman untuk kempiskan perut/ kurus pun ada..kembali kurus slps besalin nti)

    ReplyDelete