Saturday, 1 June 2013

JOM JADI AHLI SHAKLEE - Berpeluang Menjana Pendapatan.

Apa BEST nyer jika menjadi AHLI SHAKLEE. Ramai lagi yang xtau kenapa Faz tertarik untuk menjadi ahli shaklee. Awal dulu beli suppliment shaklee untuk anak-anak dan family. Sekarang faz dah menjana income dari pembelian tersebut. Bukan 2.. atau 3.. Tapi dah 4 angka pun.. Soon akan menjejak ke 5 angka plak.. insyaallah.. Dengan hanya pendaftaran RM 65 kita boleh menjana income lebih dari apa yang di laburkan. Klu nak FREE MEMBERSHIP, senang jer beli barangan SHAKLEE RM 650 dah dapat free member. Bila dah register as member apa sahaja penbelian suppliment Shaklee boleh di beli dengan harga ahli. Banyak tu beza harga retail dengan harga ahli.

Ni faz nak bgtau apa yang bleh dapat dengan SHAKLEE ni.. 3C.. Inilah yang Shaklee tawarkan untuk anda:
 
CASH, CAR, CONVENTION (3C)


* CASH PROGRAM: Apa cash program ni?
Program Ganjaran Tunai
 
Bonus Kumpulan Peribadi (21%)
Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan anda. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bilamana anda menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan anda. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus. (UV ni point lah, setiap product ade uv tersendiri..jadi jika cecah min point dapatlah bonus dlm bentuk cash )
Bonus Kempimpinan (21%) (sehingga 6 paras ke atas)
Anda layak menerima Bonus Kepimpinan apabila anda melahirkan Pemimpin Jualan yang baru di dalam organisasi anda (“break out”). Bonus Kepimpinan dibayar kepada semua Pemimpin Jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini.
Bonus Kepimpinan dibayar berasaskan pada PV Kumpulan sehingga Pemimpin Jualan tahap ke-enam. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar Kiraan Mata pada Tahap Pertama (First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut.
Insentif Coordinator (sehingga 1.5%)
Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada pangkat Coordinator dan ke atas, yang layak.
dari sini je dah berapa bnyk shaklee tawarkan cash..bonus bulan2+kalau kita bantu orang lain turut menjadi pemimpin jualan+ dapat insentif kepimpinan lagi..so bukan senang2 ye orang atas goyang kaki dapat duit..no no..Shaklee sangat adil..anda berjaya, anda bantu orang lain berjaya, tunjukkan kepimpinan, buat keje leadership bukan taja org lepas tu lepas tangan-touch n go- bukan ye..dah jadi leader yang hebat, mampu melahirkan ramai lagi pemimpin jualan dibawah anda, barulah dikira berjaya!


* CAR PROGRAM: DAPAT KERETA KE SEBIJIK?


 
Program Kereta
 
Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan.
Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum.
Ha bukan dapat kereta sebijik ye, tapi lagi best, dapat kredit kereta setiap bulan…tak kisahlah korang nak buat beli kereta ke, nak simpan buat belanja ke, yang pastinya dapat cash..mungkin bulan pertama cuma dapat rm200..tapi sejajar dengan prestasi anda dan group jualan tadi, RM15000 sebulan pon boleh dapat..ha..nak kereta apa? beli jelah..
 
 
* CONVENTION: JALAN-JALAN MAKAN ANGIN KE?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Master2 jutawan sewaktu trip Umrah :)
 
Program Konvensyen/ Insentif

Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi se
tiap konvensyen berbeza pada setiap tahun.
Ni 5 star treatment ye..free lagi..dan untuk tahun ni destinasi nye adalah..
 
 
Tu dia..dan bagi muslim, ada pilihan ye, jika anda taknak gi london paris, anda boleh pergi UMRAH..huhu best kan..
Inilah antara yang anda boleh dapat..
 
Jangan lepaskan peluang!   
 
 
 
 
 

FAZLINA ROSLI
ID 869908
Shah Alam, Selangor
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
 


No comments:

Post a Comment