Saturday, 27 September 2014

Free MEAL SHAKE SHAKLEE

Nak bg free je bln ni. Sapa2 yg berminat bleh lah sms/ whatsapp faz ye...



Nak share sket kelebihan meal shakes ni...
- bgs utk anak2 yg sembelit. Susah nak membuang air bsr. Jadi fobia bila nak g toilet. Try lah bg meal shakes ni.
- anak2 yg slalu demam, batuk dan selesema. Lagi2 yg ddk taska. Mmg mudah lah kene jangkitan. Dulu ye. Tp skrg anak2 faz alhamdulillah. Jarang di jangkit.
- susah nak makan. Nampak kita amik nasi mula lah lari. Sejak2 ni mmg nak bertambah nasi je bila makan. Gemok2 anakku
- makin cergas dlm class. Kadang ibu dia ni pun xpaham word english yg dia ckp kan. Oh anakku.




Ha... best kan. Lg2. Nak bg free ni. Sila lah amik peluang ni mak2 sekelian di luar sana. Saya mmg free suppliment skrg utk anak2 dan family. Klu anda nak dpt free gak tiap2 bln meh tanya saya k.

Sms/ whatsapp
Fazlina
0193494550

No comments:

Post a Comment