Thursday, 25 September 2014

UBAT SAKIT LUTUT

capslock lg tu. Sbb mmg ramai lah yg slalu tanya kan pasal suppliment sakit lutut ni. Faz sendiri pun mak amik 3 suppliment ni. Paling xbleh tinggal ostematrix lah.

Alkisah cust ni a.k.a kwn sek men dulu. Tiba2 whatsapp tanya kan suppliment apa sesuai utk mak dia. Sian kat mak kata dia. Sampai xbleh nak tdo sakit lutut. So faz pun suggest 3 suppliment ni. As usual lah. Bgtau apa kelebihan dia. Ni yg best nyer. Faz mmg akan guode dan bg free je consultation. Sampai ada yg kata faz si penjual ubat. Klaka denga. Kurang2 org dah kenal kita as shaklee independent distributor.

Dh 3 mgu tanya dia blk. Camne kesan pengambilan suppliment tu. Tu dia happy sgt sbb bacaan gula mak dia pun dah turun. Xpenah2 turun dia kata. Sbb mak dia sampai dah xnampak sbb diabetis tu. Cust happy.. kita pun lg lah happy. Dpt membantu... org lbh sehat..



🍥 hidup utk membantu


No comments:

Post a Comment