Saturday, 22 November 2014

VIVIX Membantu cegah sel Kanser!

Khamis lepas on d road balik dari keje dapat massage dari seseorang kata nak COD (cash on dalivery) Vivix... masa tu tengah drive dan berkejar nak balik kampung... n9... kata ke dia mintak tangguh ke ahad... dan dari suara dengar macam dia sangat-sangat tidak sehat... dan perlukan vivix...sian pun ada... tapi memang dah tak sempat nak hantar kan kedia... dalam hati sambil drive doakan dia moga allah berikan kesihatan yang lebih baik agar dapat ku berikan vivix pada hari ahad...

Hari ni dia call bagi tau nak g checkup kat KTS (Kuala Terengganu Specialist) dan nak COD kat sana... kebetulan office pun dekat... bila jumpa dia sian tengok ke customer ni... dia kata amik vivix untuk suppliment mata dia dan risau ada cancer... ku pun memberikan konsultansi kepadanya dan berdoa moga vivix serani untuk sembuh kan penyakit nya... ameen...

Ni faz nak bagi info sket apa istimewanya vivix di mana dapat membantu mencegah dan merawat kancer..

Kandungan utama vivix iaitu RESVERATROL yang terbukti dalam kajian saintifik boleh membantu mencegah dan merawat KANSER. kajian ini menunjukkan :

1) Resveratrol mempunyai kesan ANTI KANSER.
2) Resveratrol juga berjaya MENGHALANG sel kanser payu dara dari membesar.
3) Resveratrol berjaya menghalang estrogen daripada bertindak balas dengan DNA daripada menyebabkan berlakunya kanser payudara.
4) Resveratrol mempunyai sifat ANTI-CARCINOGENIC yang boleh menghalang sel normal menjadi sel kanser.
5) Resveratrol boleh membantu menghalang KANSER PROSTATE dari membesar.

Dan bagaimana pula VIVIX membantu merawat kanser :

1) VIVIX membantu membetulkan DNA sel yang rosak supaya signal sel dapat diproses dengan betul.
2) Pengunaan VIVIX yang consistent, menyebabkan sel-sel kanser akan semakin berkurangan dan akhirnya hilang.



Dan penggunaan VIVIX yang berterusan walaupun bebas kanser amatlan bagus kerana vivix mempunyai kelebihan yang sangat bagus bagi kesihatan diri.

Doa ku semoga customer tersebut bebas dari kanser dan dapat meneruskan hidup bersama keluarga yang dikasihi. Ameen...

Pengedar sah shaklee kuala terengganu

No comments:

Post a Comment