Thursday, 18 December 2014

2 sebab mengapa pesakit lutut perlukan collagen powder

Salam pagi jumaat. Mendung je kat terengganu ni. Almaklumlah musim tengkujuh dah datang semula. Banyak tempat-tempat yang dah di naik air. Alhamdulillah kawasan mah faz agak tinggi. Doa-doa gelombang ke 2 ni jauhkan lah dari bencana banjir ni. Amen.

Nak share sket pepagi ni. Awalnyer lah kan. Sebab hari ni orang terengganu cuti. As usual. Huhuhuhu. Klu sebelum ni sharing sakit lutut lah terutamanya amik joint health + ostematrix + omega. Rupanya lagi power klu amik collagen.

Apa kaitan collagen ngan orang sakit lutut ni.
1) Sebab collagen powder boleh membina semula tulang rawan.
2) sakit lutut berlaku apabila tulang rawan semakin haus akibat dari pengurangan collagen ini dan saling bergesel antara sendi.





Menarik kan collagen ni. Dan nak bagitau jugak. Anda akan dapat bonus kulit cantik dengan pengambilan collagen powder ni jugak.

Lagi menarik. Bulan ni adalah promo collagen.





Bleh dapat free sekotak lagi. Dan free register as member. Best kan. Berdouble bonus dapat.

Jangan lepaskan peluang ini tau. Rugi sangat.






No comments:

Post a Comment