Thursday, 4 December 2014

Eczema oh eczema!

Baru je borak-borak ngan kawan lama masa keje kat selangor dulu. Tanya kan pasal anak dia eczema. Teruk. Bak kata dia rekod kesihatan anak dia lah paling tebal kat hospital tu. Ye lah. Macam anak-anak faz dulu pun gitu. Dok berulang ke hospital putrajaya. Tapi gitu gak lah. Sampai rasa malas dah nak g.

Tup.. tup.. adik ipar kenal kan meal shakea ni. Alhamdulillah. Bagi masuk dalam susu xsampai 2 minggu. Mula kering luka-luka eczema kat kulit anak- anak. Sungguh-sungguh xsangka. Xde plak gamba masa kulit pipi dia ada kesan 50 sen orang kata. Belum kira darah dia garu lagi.

Ni lah anak dara i tu. Sekarang kulit come dah. Huhuhu.



Sapa-sapa ada masalah eczema bleh lah try meal shakes + omega ni. Faz sedia berikan konsultansi percuma untuk hadapi masalah anak-anak eczema ni. Kata pun kepakaran dalam kesihatan anak-anak kan.



Tu dia... i'm ur shaklee independent distributor.




No comments:

Post a Comment