Wednesday, 3 December 2014

PENAWAR ASMA UNTUK KANAK-KANAK

Hari ni nak share tentang sorang customer sekarang dah jadi kawan pun. Rasanya dah masuk 3 botol dia beli omega untuk anak nyer ni. Sejak-sejak amik omega ni katanya anaknya dah jarang batuk dan selesema berpanjangan. Dan jugak batuk anaknya tak lama mana pun. Almaklumlah duduk nursery biasa lah bercampur-campur senang dijangkiti batuk dan selesema. Tapi katanya sekarang jarang dah. Alhamdulillah.. seronok denga. Anak-anak sahabat sehat. Rasa macam anak kita gak.



Tau tak omega ni elok tau bagi pada anak-anak. Selain bagus untuk yang kene asma bagus jugak untuk perkembangan otak anak-anak. Faz memang xmiss lah bagi anak-anak ni omega. Kita pun senang hati tengok perkembangan dieorg. Lagi bagus bila di campur skali ngan meal shakes dan chewable vitamin C. Ni lah suppliment harian anak- anak faz.

Mak-mak.. pak-pak.. yang mencari suppliment untuk anak mereka meh try suppliment kanak-kanak shaklee ni. Sangat lah berbaloi kawan-kawan.



No comments:

Post a Comment