Tuesday, 2 December 2014

Tiada diabetis tiada high blood preasure

Alhamdulillah... mengandungkan si kecik sorg ni memang tiada masalah kesihatan yang merumit kan... klu dulu berulang ke hospital sebab high blood preasure masa anak 1st... dan siap bersalin awal lagi... masa mengandung kan si kecik ni sepanjung mengandung memang amalkan shaklee... dari start mengandung dan bersalin alhamdulillah tiada masalah... walaupun keje banyak kat office memang tak letih sepanjang keje siang hari... dan yang paling best di beri peluang untuk mengandung lagi setelah doctor check keadaan dalam perut yang come dan tiada masalah... tapi tunggu lah dulu... kasi si kecik sekolah dulu... sekolah tadika ye... sekarang sekolah gak... tp kat nursery lah... tu pun ticer slalu report banyak mulut... huhuhu... oh anak ibu...




Lepas bersalin pun pengalaman yang sangat best gak... doktor tanya sakit ke tak kat tempat operate elok je kata '0'... doktor pun terkejut... offer ubat tahan sakit langsung tak nak... alhamdulillah...

Bagi yang sedang mengandung sangat lah di galakkan mengambil suppliment shaklee... bukan nak menjual sangat pun.. tapi seronok sharing ngan pengguna-pengguna yang lain... saya sudi memberikan konsultansi secara percuma... tak de charge bayaran untuk komsultansi ye 😊


No comments:

Post a Comment