Tuesday, 9 December 2014

Tips Berkilatkan Dapur Memasak

Hai... hai... hai... coret-coret malam ni... Petang tadi lepas memasak sempat lagi bersih kan dapur memasak... Almaklumlah minggu depan ada family dari kampung nak jalan-jalan melawat terengganu... huhuhu... Baru sibuk nak mengelap kan... Selama ni mengelap gak... Tapi kali ni kerap lagi lah...

Nak tau apa yang faz guna...





Ni lah dia... 1001 kegunaan basic H dan kelebihan... Faz sendiri tak sangka sampai jadi berkilat semula... just drop 2... 3... titik je... lepas tu lap ngan kain basah... Bleh lah try sapa-sapa yang nak kilat kan dapur tu..

Mak pun slalu order klu basic H dia tinggal sket... sebab dia nak guna untuk lap cermin dan pintu kaca...







No comments:

Post a Comment