Sunday, 4 January 2015

Melecur Sembuh Dengan Vivix

Salam u all... ni faz nak share testimonial dari penguna vivix. Alkisah melecur akibat sembaran dan puntung rokok. Sakit kot kan. Adohai. Saba je lah. Alhamdulillah dieorang makin sembuh selepas di sapukan vivix pada kesan terbakar tersebut.

Ni faz nak share poster testimonial dieorang sket.

Testimonial 1

Di sambar api






Testimonial 2

Tercucuh rokok





Sharing dari mak adik ni. Puan misnawati.

" Pergi kedai ngan ayah hidung anak dara ibu ni terkena putung rokok sorang uncle chinese.Apalagi melalak la dia.Dah nak terkena nak wat cam mana kan.Hehe..Rezeki kakak la kiranya haritu.Nasib tak kena mata.

Dua tiga hari tak letak apa-apa dan kesan melecur tu tak kering-kering.Pastu ibu teringat ada vivix yang dah habis kat dapur.Ibu memang sengaja tak buang bekas nya sebab masih ada saki baki lekat kat botol.Tu yang ibu try sapu.

Alhamdullilah hari pertama lepas sapu je dah kering.Bila dah kering sikit gatal plak tangan dia mengopeknya padahal tak yah kopek biar je tanggal sendiri.Tu yang repeat lagi sapu vivix hari kedua tu.Alhamdulillah hari ketiga dah sembuh dah.Tinggal lagi sikit je lagi.Syukur Allah izinkan sembuh dengan asbab Vivix!!

Sharing coz loving "

Alhamdulillah. Seronok rasanya dapat membantu.

Nak bagi murah je bulan ni. Vivix murah bulan ni.

Beli 6 percuma 1
Beli twin pack 5% off
Free register member
Free postage









No comments:

Post a Comment