Friday, 2 January 2015

Multivitamin Untuk Kanak-Kanak

Excited semalam dapat masaj dari shaklee bagitau vitalea for children dah ada semula. Ye lah hampir setahun kot discontinue.





Rupanya shaklee improved dia nyer ingredient. Makin best dan bagus lah vitalea for children ni. Anak-anak pun suka. Sebab ada banyak color. Tu yang best tu. Menarik minat dieorang nak makan vitalea ni.





Wajib wat stok untuk anak-anak ni. Ye lah beli 3 botol dapat percuma 1 botol. Sapa nak bagi kan.

Kenapa anda perlu bagi vitalea for children ni pada anak-anak anda...





Tadi pun si abang tanya... ibu bagi lah abang vitamin untuk abang jadi lagi pandai. Amboi... si abang pun pandai nak makan vitamin. Saba eh abang... ibu order dah semalam tunggu sampai je ni... isnin lah kot baru sampai abang... cuti banyak kan minggu ni...

Ibubapa tau apa yang terbaik untuk anak-anak mereka.










No comments:

Post a Comment