Monday, 5 January 2015

Parut Hilang Dengan Vitamin E

Hai... hai selamat malam. Baru balik dari jertih ikut husband ada keje. Ingat nak lajak ke tanah merah. Nak melawat mangsa banjir. Lambat sangat plak settle. Tak dan nak g. Tengok lah besok camne. Ada kesempatan boleh g sana.

Ni nak share testimonial cara hilang kan kesan atau parut luka. Dia ni asal nya accident. Luka teruk kat kaki. Mesti nak kaki cantik semulakan. Dia just pecahkan vitamin E tu sket dan tepek kat kaki dia tu. Selebihnya dia makan je. Mudah kan. Tak lama pun kesan dia memang memberangsangkan. Cuba tengok testimonial kat bawah ni.





Sangat teruja kan. Dan sapa-sapa yang ada bekas jerawat kat muka pun bleh letak. Tak de masalah. Kulit muka lagi come nanti. Selamat mencuba.

Dan nak share apa dia kelebihan vitamin E ni selain bagus untuk parut.





Banyak tau kelebihan dia.

So marilah mencuba. Anda sendiri akan rasai kehebatan nya seperti saya.











No comments:

Post a Comment