Tuesday, 13 January 2015

Penawar Resdung

Testimonial pengguna vivix yang selama ini mengalami masalah resdung yang teruk. 

 " nak sharing testimoni suami tercinta.. tahun 2012 husband selalu keluar masuk hospital sebab sakit selalu..bebanan keje.lifestyle menyebabkan suami jue kena penyakit batu karang dalam hempedu.. lepas dah operate dan buang batu karang tu..kesihatan suami agak kurang sikit..selalu demam dan selalu pening kepala sampai satu tahap mase driving pun bole nak pitam.. memang takut..mase tu die dah terfikir nak mati dah..jumpe doktor pakar..doktor cakap resdung akut..dan yg pitam tu tanda2 awal nak kena strok..Allah ya Allah anak2 masih kecil.. 2013 baby kedua lahir..suami nekad stop smoking dan jue bagi try vivix.. alhamdulillah dah setahun..kesihatan makin baik..dah stop smoking..tahun 2014 langsung xde masuk hospital..dan yg best suami makin hensem hehe turun 12kg tau..nampak awet muda la.. " 


Banyak plak bonus lain yang dia dapat. Alhamdulillah seronok mendengar feedback positive dari mereka.







No comments:

Post a Comment