Friday, 9 January 2015

Tips Berhenti Merokok Yang Berkesan

Selamat Petang!

Ramai kan perokok tegar. Bukan kata lelaki je perempuan pun ada yang merokok. Lama-lama dah jadi kawan rapat yang susah nak dipisahkan. Husband faz dulu pun smoking. Alhamdulillah. Sebelum kawin dia dah stop merokok.

Ni faz nak share tips suppliment yang membantu untuk berhenti merokok. Ada yang kata vivix jadi pembenci. Hahahaha... amik vivix terus rasa tak nak merokok dah. Ada yang kata terasa pahit merokok lepas minum vivix. Bagus apa kan. Ye lah stop smoking bagus untuk kesihatan diri. Dengan vivix pun akan detox diri anda dari bahan-bahan kimia dari rokok yang dihisap dulu.

Testimonial 1





Testimonial 2





Testimonial 3





Testimonial 4





Diharap testimonial ni dapat membantu mereka-mereka yang merokok. Ye lah ada yang azam kan 2015 ni mesti berhenti merokok kan. Dari duit beli rokok baik beli vivix dan rasai kehebatannya.

Nak dapat special price bleh sms / whatsapp / call faz k





No comments:

Post a Comment