Saturday, 21 March 2015

Epy besday kakak!

Semalam genap 4 tahun umur kakak annur zuhana... lahir kul 11.59 malam... nak jugak sama besday ngan tokchu eh tu...

[Throwback]

Sebelum g hospital sempat lagi ikut babah g cycling kat paya jaras.. tengahari rasa macam dah xtahan konon balik nak g hospital lah... xde maknanyer... siap tido dulu.. dalam kul 3 baru lah siap-siap nak g hospital putrajaya...

G isi perut dulu tu... makan ayam kampung masak kari kat restoran legong dulu... kasi kenyang perut... fazlina oh fazlina...

Sampai hospital doctor check dah buka 3 cm... doctor kata try bersalin normal dulu.. sebab anak 1st czer kan... 6 jam tak bersalin baru czer...

Ikut kan hati czer je lah doctor... malas nak piki dah... huhuhuhu... dekat kul 11 malam doctor kata kene emergency czer gak... ku redha je... nasib mak sempat sampai... ababg faid memang dah anta je balik kampung ngan mak... senang nak g hospital nak bersalin nanti...

Biasa lah sebelum masuk OT drama swasta dulu... nangis2 ngan husb. Nampak mak abah pun sempat lagi nangis tu...

Masuk dalam OT bleh plak borak-borak ngan doctor kat dalam OT tu... perut dah terpotong ni... sebab xrasa apa-apa bleh nak borak-borak kan... tup-tup 11.59 tengah malam kuar lah anak dara ku sorang tu... drama swasta lagi tu bila doctor kata girl... nurse tanya nape nangis... sebab dapat gil... so ada sepasang lah dah... kata 2-2 czer kan... tp doctor bagi lagi peluang ke 3 katanya... huhuhuhu...





Now... 4 years old dah kakak... budak banyak wat perangai... tangan penah kene simen... sume dia lah... tapi time tido... geram je nak kacau... baik lah sangat...

Ibu doakan kakak jadi anak nak solehah dan berjaya dalam pelajaran dan kehidupan... dan dapat boyfren hensem 😊...


Love u kakak!

Soft launching office baru babah sempena besday kakak.








No comments:

Post a Comment