Sunday, 12 April 2015

Cara mudah untuk mendaftar sebagai pengedar sah shaklee

Malam ni nak share bagaimana cara mudah untuk mendaftar sebagai pengedar sah shaklee.

Ramai pulak yang bertanya cara untuk mendaftar. Dan rata-rata sangat terkejut sebab hanya perlu melabur kan rm 80 sahaja pendaftaran seumur hidup.

Dan bila di beritahu nak free pun boleh. Ramai yang teruja kerana hanya dengan belian rm 650 sahaja berpeluang untuk mendapat keahlian secara percuma. Macam tak percaya kan. Tak perlu modal beribu-ribu pun.

Dan pendaftaran sangat mudah kerana segalanya akan di uruskan oleh saya sendori setelah semua detail diberikan.





Mudah kan. Jom sertai kami. Faz juga akan coach anda bagi yang nak menjana pendapatan bersama shaklee.

Nantikan post seterusnya bagaimana bekerja dan dapat menjana pendapatan 4 angka setiap bulan.

Keahlian 10 orang terawal bakal menerima hadiah misteri dari faz. Nantikan!








Pengedar sah SHAKLEE di KUALA TERENGGANU, GONG BADAK, ILP, UNIZA DAN SEBERANG TAKIR

No comments:

Post a Comment