Thursday, 1 October 2015

#KORANGTAUTAK : CLEARENCE SALE VITAMIN E!

Lamanya lah tak melayan menulis disini. Sibuk sangat lah kononnya kan. Pagi ni bangun tido tengok hp dapat mesaj dari shaklee bagitau ada offer vitamin E. Terkejut boboy. Sebab murah sangat. Senang kata beli pada harga sebotol dapat 2 botol. Sapa nak bagi kan. Jom lah pakat-pakat beramai-ramai ambil peluang ni. Sangat lah tak rugi.





Nak share sikit pasal kesan Vitamin E ni.


 4 tips mudah kecilkan liang pori

Shaklee mempunyai 4 rangkaian produk yang telah membantu mereka yang mempunyai masalah liang pori terbuka. Hasilkan kulit menjadi lebih licin dan gebu. Jom baca pengalaman pengguna.



Testimoni 1: Puan Farrah kulit muka lebih halus dan pori semakin mengecil dengan seminggu penggunaan ESP dan Vita-E Complex



Testimoni 2: Puan Yat mempunyai kulit muka lebih halus dan pori semakin hilang selepas sebulan mengamalkan SR Vita-C Plus dan Vita-E Complex




Testimoni 3: Liang pori semakin mengecil, wajah licin dan tak menggerutu selepas sebulan mengambil Collagen Powder.




Testimoni 4: Pori-pori di wajah Puan Addy dah bercantum selepas mengamalkan SR Vita-C Plus dan Vita-E Complex




Testimoni 5: Sekian lama mencari produk terbaik untuk parut dan kecilkan liang pori. Kini Puan Nurul gembira apabila liang pori semaking mengecil dan bekas jerawat pudar selepas sebulan mengamalkan Vita-E Complex dan ESP.


Seronok dan teruja nak kecilkan liang pori di wajah anda? Jom mulakan hari ini. Usah berlenggah. Nanti lambat cantik. Hehe.



Apa mereka amalkan?

SR Vita-C Plus merupakan salah satu antioksidan yang dikenali untuk membantu merawat dan mencegah jerawat dengan memupuk dan melindungi kulit anda. Mengikut Acne-Resource.org. Vitamin C berfungsi sebagai penghalang kulit untuk melawan radikal bebas yang disebabkan oleh toksin seperti bakteria dan pencemaran. Vitamin C juga bagus untuk masalah liang muka anda - ia boleh mengurangkan kecacatan dan liang-liang dengan berkesan!


Vitamin E Shaklee mengandungi minyak kacang soya, minyak biji gandum( yang kaya dengan Vitamin E), 8 jenis Vitamin E (d-alpha,beta,gama,delta). Ia juga mengandungi 10 mg selenium semulajadi untuk membantu penyerapan Vitamin E dengan lebih baik serta mengandungi grape seed extract yang kaya dengan antioksidan bagi membantu mengetatkan liang pori.


ESP Shaklee diiktiraf di seluruh dunia. Sebabnya, ia diuji secara klinikal dan kualiti protein yang tinggi serta diperbuat daripada tumbuhan yang ditanam secara organik. Bekalan protein yang cukup membantu penyerapan nutrient daripada makanan harian dan supplement yang diamalkan. Ia mempercepatkan kesan dan perubahan yang diperlukan. Protein juga bagus untuk kulit kerana ia merupakan 'makanan' kepada sel. Sel yang sihat menghasilkan kulit yang cantik!



Sedia maklum kebaikan kolagen untuk kulit! Ingin kulit gebu tanpa noda dengan pantas? Amalkan Collagen Powder Shaklee!


JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.


PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Kuala Terengganu, Gong Badak, Kuala Nerus, ILP Gong Badak, Uniza dan UMT. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda. Tempoh normal untuk penghantaran ialah 1-5 hari bekerja.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank dan CIMB atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.


SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 869908)
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram 019.3494.550 (Fazlina) untuk sebarang bantuan



Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee.


Ur Trusted Shaklee Independent distributor
Fazlina bt Rosli
SMS/WhatsApp : 019.3494.550
FB Page: fazlina rosli
Instagram : ibufaidhanazarajualshaklee

No comments:

Post a Comment