Sunday, 18 October 2015

REVIEW : HANNA BOUTIQUE

Makanan dah. Tudung dah. Hari ini nak review pasal butik baju online ni 'HANNA BOUTIQUE'. Lama dah faz follow kedai baju online ni. Baju-baju pun banyak beli dari seller ni secara online je. READY-MADE orang kata. Mudah. Lama dah tak menempah baju-baju ni.

Apa yang dijual dari HANNA BOUTIQUE ni. Macam-macam ada. Antaranya Skirt, Kurung, Jubah dan yang terkini Tudung.




 INSTANT MAGIC PLAIN SHAWL
 INSTANT CHERRY 2 TONE SHAWL
 INSTANT MAGIC 2 TONE SHAWL
 INSTANT SHAWL WITH FLOWER






 TIDAK MELEKAT DIBADAN
 MESRA NURSING
 MESRA WUDUK






  MATERIAL ROYAL PEARL SILK
✔ SIMPLE DAN ELEGEN






✔ AZRA JUBAH
  DRESS AMEENA
 DRESS NAURAA 
 DRESS IRESSA 


Harga di butik online ini memang sangat berbaloi. Murah-murah orang kata. Memang mampu untuk dibeli. Material dia pun sangat berpuas hati.

Bagi yang ingin membeli belah di butik online ini bolehlah ke HANNA BOUTIQUE 

Selamat mencuci mata.



No comments:

Post a Comment