Wednesday, 18 October 2017

:: PROMO OSTEMATRIX ::

Sempena osteoporosis day shaklee berbaik hati wat promo dari 18 october 2017 hingga 20 oktober 2017 ( 3 hari ). Bukan jualan murah sebab dah dekat expired tau. Expired ostematrix promo ni 2019. Lambat lagi tau. Memang berbaloi sangat membelinya.
Cik faz nak share sket kelebihan ostematrix ni. Ramai lapisan peringkat boleh mengambilnya.
 KELEBIHAN OSTEMATRIX SHAKLEE 

1. SAKIT SENDI
Jika anda kerap sangat mengalami sakit sendi, sengal-sengal badan, boleh cuba telan 4 biji ostematrix  setiap malam sebelum tidur. Ostematrix akan bantu kurangkan rasa sakit.
2. SEMBELIT
Ostematrix  juga sangat bagus untuk anda yang susah nak membuang. Kadang tu 3 4 hari baru nak membuang. Bila makan ostematrix malam sebelum tidur, insyaAllah esok lancar je membuang.  Alhamdulillah  ramai juga customer bagi feedback tiap pagi mesti masuk toilet dan najis pun tak keras. Lembut je. Baik untuk ibu dalam pantang juga.
3. TAK SUKA MINUM SUSU
Anda yang tak suka minum susu, alternatif lain ialah makan pil kalsium. Sebabnya  ia mudah untuk kita telan.1 biji oste ni bersamaan kita minum 1 gelas susu berkalsium tinggi dan makan 80biji badam. Terbaik 
4. IBU MENYUSU/ HAMIL
Kalsium sangat baik dan penting bagi ibu menyusu  dan hamil. Kerana ibu dan bayi sangat memerlukan kalsium yang cukup. Jika ibu hamil makan ostemetrix, insyaAllah bila nak kena tarik mengkarung/krem kaki tu memang susah.  Ibu yang menyusu pula, ia bantu ibu dapatkan susu yang lebih pekat dan kaya dengan kalsium.
5. PATAH TULANG
Ostematrix sangat bagus bagi mereka yang patah tulang. Membantu menguatkan semula tulang yang patah. Bantu memampatkan ronga-ronga tulang. Kepada yang kemalangan atau ada masalah tulang rapuh boleh ambil sehingga 8 biji ostematrix sehari!
Wow! Banyaknya manfaat vitamin kalsium Shaklee ni! Sebotol vitamin beribu kebaikan kita dapat. 
whatsapp cik faz cepat-cepat ya.!! .. 3 hari je promo ni... In sha Allah kita berusaha utk sihat,Allah jua yang menyembuhkan
www.wasap.my/60193494550

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.


PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Kuala Terengganu, Gong Badak, Kuala Nerus, ILP Gong Badak, Uniza dan UMT. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda. Tempoh normal untuk penghantaran ialah 1-5 hari bekerja.


PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank dan CIMB atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.


NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 869908)
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +60193494550 (Fazlina) untuk sebarang bantuan

NAK DAFTAR AHLI
  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, RYG dan DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee.


Ur Trusted Shaklee Independent distributor


Fazlina bt Rosli

Whatsapp : +60193494550

Personal FB : Fazlina Rosli 

Instagram : shaklee_by_fazlina.rosl

No comments:

Post a Comment