Tuesday, 6 February 2018

Promosi Collagen Shaklee Februari 2018 - Kulit Cantik Gebu.

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Kejap jer dah februari kan. Rasa baru jer tengok fire work untuk new year. Boleh lah pulak tengok naga berjoget bulan Februari ni.

Cik Faz nak share ni sempena bulan februari ni promosi best dari shaklee iaitu kombinasi Collagen Shaklee dan SR Vitamin C. Vitamin Cantik orang panggil. Mana yang nak kulit glowing tu boleh lah cuba kan.







 *Ada Angan-Angan Ingin Cantik Dengan Selamat?*

Bulan Februari merupakan bulan cinta. Hadiahkan untuk diri sendiri mahupun yang tersayang Set Kombinasi kolagen dan vitamin C.

*Ada masalah berikut?*


😥kulit kendur tak lagi anjal
😥jerawat tumbuh bak cendawan
😥pori wajah sangat besar
😥kusam, kelam dan kasar
😥parut degil tak mahu pudar
😥jeragat bertompok sana sini

Inilah masa terbaik dapatkan Set Kombinasi

4 kotak Collagen Powder
1 botol SR Vita-C Plus

Runcit RM1446.37 ❌

Offer bulan Februari hanya *RM982.60* !🎉

✔Diskaun 10%
✔Percuma keahlian RM68.90
✔Belian harga ahli. Penjimatan tambahan 20%
✔Percuma pengeposan RM10.60
✔Bonus tunai ke akaun anda pada 14/3/2018 sebanyak RM74!

Belian berbaloi! Tunggu nanti? Makin lambat laaa nak cantik berseri 😘

Order sekarang? Lagi 4 minggu confirm cantik! Ujian klinikal telah membuktikannya 👍








JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.


PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Seremban, Sendayan dan Parcel E Putrajaya. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda. Tempoh normal untuk penghantaran ialah 1-5 hari bekerja.


PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank dan CIMB atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.


NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1273225)
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +60193494550 (Fazlina) untuk sebarang bantuan

NAK DAFTAR AHLI
  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, RYG dan DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee.



Ur Trusted Shaklee Independent distributor


Fazlina bt Rosli

Whatsapp : +60193494550

Personal FB : Fazlina Rosli 

Instagram : shaklee_by_fazlina.rosli

No comments:

Post a Comment