Wednesday, 28 February 2018

Youth Skincare Shaklee Bakal Di pasaran Mulai Mac 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Esok 1 Mac 2018 Youth Skincare bakal berada di pasaran. Ramai yang menantikan kehadiran Youth Skincare ni. Cik Faz salah seorang nyer lah tu. Ahaks. Sape tak nak nampah muda 10 tahun dari umur sebenarkan.




Youth Skincare ni terdiri dari 7 produk berikut :

1. Luminous Gel Oil Cleanser 
2. Perfecting Skin Toner 
3. Youth Activating Serum 
4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 
5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light) 
6. Radiance C + E Capsules 
7. BB Cream 


1. Luminous Gel Oil Cleanser 

Pembersih pH seimbang TANPA Sabun 3-dalam-1, pembersih ini membasuh lembut, membersihkan dan mempersiapkan kulit kita untuk produk Youth yang lain.


2. Perfecting Skin Toner 

Mengelupas, menghidrat dan menyuburkan kulit kita. 


3. Youth Activating Serum 

Produk ini mesti ada dalam senarai wajib skincare kita. Toner ini mempunyai teknologi yang telah dipaten iaitu Kompleks Pengaktifan Belia Shaklee. Ia mempunyai 10 x bahan aktif untuk memperbaharui kulit pada tahap sel Hasilnya, kulit kita akan menyokong pengeluaran kolagen dan menjadikan sel-sel kulit berfungsi lebih muda. 


4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 

Krim pelembap ini menghasilkan perlindungan dari sinaran SPF 30 UVA / UVB matahari dan melindungi juga untuk kulit kita daripada pencemaran alam sekitar. Wow. Perlindungan 2 dalam 1. Tanpa bahan kimia dan hanya daripada bahan semulajadi. Krim pelindung matahari ini dihasilkan dari bahan semulajadi dan biopolimer dari hidupan laut. 


5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light) 

Krim malam Shaklee Youth menghidrat dan melembutkan kulit kita hingga jauh ke dalam kulit. Ia menyokong proses pembaharuan kulit semasa kita tidur. Adunan ramuan botani proprietari Shaklee akan membantu pengeluaran kolagen dan elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin serta lebih bercahaya. 


6. Radiance C + E Capsules Vitamin C 

20% tulen memulihkan sinaran kulit sihat dengan mengurangkan bintik-bintik pada kulit di sebabkan penuaan. Ini juga akan melicinkan tekstur kulit dan mencerahkan warna kulit. Kapsul adalah berasaskan tumbuhan, biodegradable dan tidak menggunakan pengawet. Gunakan tanpa was was. 


7. BB Cream 

Balsem kecantikan pelbagai fungsi 5 dalam 1 ini menyediakan lapisan menyempurnakan rupa dan tekstur kulit kita. Tak cukup dengan itu, BB cream ini juga akan membetulkan, menghidrat, menyuburkan dan melindungi. Krim ini mempunyai fungsi tambahan pelindung matahari dari bahan semula jadi untuk menyediakan Perlindung SPF 30 UVA / UVB..


Berapa ye harga set Youth ni. 

Untuk Mac ni ai di datangkan dengan 2 pakej :

1. Intensive Treatment dan Repair set berharga RM 1, 338.25
2. Starter Set berharga RM 901.00

Tu harga retail tau. Dengan pembelian set ni anda berpeluang mendapatkan keahlian secara PERCUMA. PERCUMA tau dan harga set tersebut akan lebih rendah apabila anda berdaftar menjadi AHLI SHAKLEE. Untung kan di situ.








Kat bawah ni boleh lihat testimonial pengguna YOUTH dimana leader di shaklee yang berpeluang mengunakan YOUTH sejak di lancarkan Februari 2018. Memang ketara sangat. Mudah 10 tahun.























Berminat nak mencuba Youth Shaklee. Bleh Whatsapp Cik Faz 0193494550 cepat-cepat tau. Esok dah berada di pasaran.




JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.


PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Seremban, Sendayan dan Parcel E Putrajaya. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda. Tempoh normal untuk penghantaran ialah 1-5 hari bekerja.


PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank dan CIMB atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.


NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1273225)
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +60193494550 (Fazlina) untuk sebarang bantuan

NAK DAFTAR AHLI
  • Daftar keahlian dengan RM 79.50 anda layak beli produk Shaklee dengan harga jimat serta bonus tunai.
  • Income lagi hebat jika join team business kami, RYG dan DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee.



Ur Trusted Shaklee Independent distributor


Fazlina bt Rosli

Whatsapp : +60193494550

Personal FB : Fazlina Rosli 

Instagram : shaklee_by_fazlina.rosli

No comments:

Post a Comment